Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Voed jij oorlog of vrede?

Posted by Renée Merkestijn on Friday, August 11, 2023 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.


Met elke gedachte, emotie of daad voed jij de wereld, zowel persoonlijk als collectief. Alles wat bestaat is namelijk onderling verbonden.

Als jij in je hoofd veel ruzie maakt, in je fantasie wilt winnen of verliezen van iemand, voed je oorlogsenergie. Die oorlogsenergie kan door het collectief gebruikt worden om oorlog te voeren. Zo draag je elke dag bij aan de oorlog in de wereld. Vaak doen we dit ‘onbewust’. We zijn er in getraind om in winnen en verliezen te denken, in aanval en verdediging, we beseffen niet meer dat we daarmee de oorlogen voeden.

Het goede nieuws is. Als jij in je hoofd vredige en positieve gedachten koestert, voed je de vredesenergie. Die vredesenergie kan collectief gebruikt worden om een vrediger wereld te creëren. Zo draag je elke dag bij aan een betere wereld. Dit kan je bewust leren doen. Je kan jezelf trainen om te denken in gelijkheid en eenheid, de ander te zien als deel van jou, te weten dat een aanval op de ander ook meteen een aanval op jezelf is.

Neem jezelf niet kwalijk dat je in strijd en concurrentie hebt leren denken. Besluit alleen hierbij dat je dat gaat veranderen, elke dag bewust vredige en liefdevoller gedachten gaat koesteren. Daarmee bereik je dat al die heftige negatieve emoties verdwijnen en positieve gevoelens gaan floreren.


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: oorlog  vrede  frequentie  denken  voelen  emoties  verbondenheid 
 
 

Make a free website with Yola