Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Volg je hart

Posted by Renée Merkestijn on Monday, December 31, 2012 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Vaak weten we diep in ons hart heel goed wat we willen met ons leven. Wat er helaas vaak gebeurt:  ons hoofd komt met duizenden bezwaren, mensen hebben ons nodig, er is geen tijd of geld, het is eng, we hebben de capaciteiten niet, we vinden dat we het niet verdienen. Vervolgens doen we niets.

Ons gevoel (en dan bedoel ik niet emoties) wijst ons de weg. De kunst is minder te luisteren naar die luide bezwaren-stem en beter te luisteren naar de zachte stem van je hart en passie. Want onze passie ligt daar, bij ons gevoel, bij onze intuïtie, bij die stem die zegt ‘dat wil ik graag doen met mijn leven”.

Als jij je hart volgt, bewijs je niet alleen jezelf een dienst, maar ook vele andere mensen. Daar waar je hart ligt, liggen je talenten, liggen je mogelijkheden, daar kan je een bijdrage zijn aan de wereld.  

Begin eens op te schrijven wat je graag wilt zijn. Hoe jij je zou voelen als je het inderdaad in je leven brengt? Hoe jij zou je ontwikkelen, hoe zou je groeien? Wat zou dit voor andere mensen betekenen? Hoe zou jij op jouw beurt anderen inspireren om hun hart te volgen? Hou bij het schrijven het lange termijn plaatje voor ogen, omdat je anders weer gaat luisteren naar de bezwaren-stem.

Het nieuwe jaar is een goed moment om eens stil te staan bij wat je echt wilt in je leven. Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Ik heb er altijd maar eentje. Ik volg mijn hart.

In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: je hart volgen  voornemens  bezwaren  passie  wat willen met je leven  stem van je hart 
 
 

Make a free website with Yola