Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Vulkanische boosheid

Posted by Renée Merkestijn on Tuesday, April 12, 2022 Under: Healing

Vulkanische boosheid

De meeste mensen vinden boosheid slecht. Deze emotie zullen ze onderdrukken, maar wat je onderdrukt, wordt alleen maar sterker. De onderdrukte boosheid wordt als een soort vulkaan in je. Waardoor je er nog banger van wordt, het nog meer onderdrukt en het nog sterker maakt in jezelf.

Alles wat we slecht vinden in onszelf en onderdrukken, projecteren we ook nog eens op de ander. Die ander is de boze persoon en maakt ons boos. Die gaan we aanvallen. Al onze onderdrukte boosheid, die hele vulkaan, komt dan tot eruptie en wordt gericht op die ander. Daardoor zijn we als mens in staat tot de meest afschuwelijke dingen.

We vinden boosheid vooral eng wegens de vulkanische kracht, maar die vulkanische kracht wijst slechts op onderdrukking. De kwalijke gevolgen wijzen op projectie van die onderdrukte en vulkanische boosheid op anderen.

De enige manier om dit soort erupties te voorkomen, is boosheid in jezelf te accepteren. Boosheid in zijn normale vorm geeft grenzen aan, wat gezond is, daar is niets mis mee. Als je boosheid onderdrukt, onderdruk je tevens je vermogen grenzen aan te geven.

Wat je accepteert, zal je niet onderdrukken, zal je niet in kracht laten toenemen, zal je niet projecteren op een ander en niet uitstorten op die ander. 

 

 


In : Healing 


Tags: boosheid  vulkaan  onderdrukking  projectie  eruptie 
 
 

Make a free website with Yola