Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Wat je uitspreekt wordt realiteit

Posted by Renée Merkestijn on Wednesday, January 18, 2023 Under: Creëer je eigen werkelijkheid.

Iets wat we ons zelden realiseren is dat alle uitspraken over jezelf of over de wereld in wezen wensen of intenties zijn. Je bent een creatief wezen, dus met je uitspraken creëer je jezelf en de wereld volgens jouw uitspraken.

Nu is dat prima als je elke dag tegen jezelf zegt dat je een gezond, mooi, gelukkig mens bent dat geniet van het leven en liefde uitstraalt naar anderen. Dan creëer je zo’n leven. Maar vaak zijn we negatief over onszelf en de wereld. We zeggen dat we te dik of te dun zijn, ziek zijn, armoede lijden, dat de wereld een tranendal of een gevecht is. Dan creëer je dat dus voor jezelf.

Train jezelf om alleen positief te spreken over jezelf en over de wereld. Dat voelt voor veel mensen als het ontkennen van de realiteit. Maar in werkelijkheid ontken je jouw creatieve vermogens, je vermogen om een fijn leven voor jezelf en een fijne wereld voor iedereen te scheppen.

Zeg dus niet wat je nu met je zintuigen waarneemt, maar spreek uit wat je wilt zien. Je zult merken dat je jezelf en de wereld anders ervaart. Dat je bijna als vanzelf andere keuzes maakt, anders leeft, waardoor dat nieuwe beeld ook werkelijkheid wordt.

 

 


In : Creëer je eigen werkelijkheid. 


Tags: uitspraken  lichaam  wereld  zelf  creatie  wensen  intentie  realiteit 
 
 

Make a free website with Yola