Spiritualiteit, HSP en Lenormand

Wereldpijn en HSP

Posted by Renée Merkestijn on Monday, January 8, 2024 Under: HSP

Mensen en zeker HSPs hebben veel moeite met de heftige pijnen die nu in de wereld lijken te overheersen. Ze worden daar meestal erg door geraakt, kunnen erin meegezogen worden.

Je kan dan reageren met je boosheid en verdriet en afkeer te uiten, waarmee je in diezelfde negatieve energie komt of blijft en deze versterkt in de wereld. Dit is wat de meeste mensen doen, vandaar de steeds grotere heftigheid.

Er is een betere manier, reageren vanuit het besef van healing. Dan voel je net zo goed de pijn, maar accepteert het als energie die er is, zonder angst, zonder oordeel en laat deze energie rustig afvloeien en oplossen. Je bekijkt het met liefde en mededogen, want deze doen de negativiteit oplossen. Je kan je voorstellen dat de energie door je voeten wegstroomt, of oplost in het universum of opgenomen wordt in licht.

Een beetje zoals je een kind benadert dat in zijn moeheid boos wordt. Dan ga je niet met boosheid reageren, maar met acceptatie van diens pijn. Je neemt het kind in je armen en troost het. Ofwel je bekijkt je kind met liefde en mededogen, ziet hem zoals hij werkelijk is, dat lost de pijn energetisch op. En je helpt hem de heftige energie af te voeren. 

 


In : HSP 


Tags: wereldpijn  heftigheid  healing  energie  afvoeren  oplossen  liefde. 
 
 

Make a free website with Yola