Lenormand kaartlezen 

Mensen zijn geestelijk in staat op alle soorten van energie en informatie af te stemmen,  zoals een radio dit doet door op een zender af te stemmen.  Het is een aangeboren vermogen dat je kunt ontwikkelen. Je kunt dit  direct doen, via meditatie, reading of channeling en je ervaringen opschrijven, maar ook met een tussenstapje, kaartlezen. Je stemt af, voelt de energie en trekt vervolgens een kaart die dezelfde energie vertegenwoordigt en vertaalt dit dan in woorden. De Lenormand kaarten bevatten archetypische symbolen, die je makkelijk kunt vertalen in woorden.

Kaarten laten zien hoe de energie op een bepaald moment in de tijd is. Je kunt daar tendensen in opmerken, maar houd er rekening mee dat je een vrije wil hebt, dus je kunt altijd kiezen hoe je ermee omgaat. Daarom is kaartlezen  een goede manier om over je leven na te denken en weloverwogen keuzes te maken. Kaarten geven informatie, advies, richting, tendensen en waarschijnlijkheden, maar geen voorspelling.

Onder het kopje Lenormand vind je informatie over kaartlezen met de Lenormand kaarten en over het werken met het Siberisch stenenorakel, ook een manier om informatie te vertalen. Vanaf februari 2020 gaat mijn website www.lenormandkaarten.com uit de lucht. De informatie van die website kan je dan hier vinden. Ik zet het stukje bij beetje over. Je vindt hier straks :

* informatie over readings met de Lenormand kaarten en het Siberisch stenenorakel en via heldervoelende waarnemingen en over cursussen op deze gebieden.

* (reeds aanwezig) online kaartleggingen en engelenleggingen die je kunt doen, die je kunt betalen per per telefoon met een pincode. De dagkaart is gratis.