Algemene informatie over lezingen.

Ik geef regelmatig lezingen, op verzoek. Onderwerpen zijn:

  • Omgaan met hooggevoeligheid
  • Stress en stressbeheersing
  • Eenzaamheid
  • Spiritualiteit
  • Leiderschap en management
  • Verhalen schrijven

Bij lezingen vertel ik op een persoonlijke en boeiende manier over de materie, zodat aanwezigen kennis en inzicht opdoen en weten hoe ze zaken kunnen toepassen in hun leven.

Er is  gelegenheid vragen te stellen, die ik zodanig beantwoord dat niet alleen de vraagsteller, maar alle aanwezigen wat met het antwoord kunnen.

Mocht je aanvullende wensen hebben, bijvoorbeeld samen met alle aanwezigen oefeningen willen doen, geef dit dan duidelijk aan.  We kijken samen of een lezing de juiste vorm is, of dat je beter kunt denken aan een workshop. Dit is eveneens mogelijk, maar trekt ander publiek .

Lezing hooggevoeligheid Rolde 

Op maandagavond 20 april 2020 van 20.00 – 21.30 uur, geef ik een lezing hooggevoeligheid (=hoogsensitiviteit).

15-20% van de mensen is hooggevoelig. Wat in deze prikkelrijke en gehaaste maatschappij best wel eens lastig kan zijn. Hooggevoelige of hoogsensitieve mensen verwerken relatie meer zintuiglijke prikkels dan andere mensen, ervaren emoties sterker en hebben wat meer verwerkingstijd nodig dan gemiddeld. Krijgen ze die tijd niet, dan kunnen ze overprikkeld en gestrest raken.

Hoe kan je met de lastige kanten van hooggevoeligheid omgaan? Hoe maak je gebruik van de mooie kanten van hooggevoeligheid, zodat je plezieriger leeft? Deze avond leer je hooggevoeligheid kennen en krijg je praktische tips.

Kosten deelname € 3,50, voor leden van de bibliotheek
€ 2,50. Mocht je het nieuwste boek ‘HSP-hulp bij denken en emoties’ deze avond kopen, dan krijg je € 2,45 korting op de verkoopprijs.