Wat maakt de retraites uniek?

Wat de retraites uniek maakt is dat ze individueel zijn. Renée Merkestijn is HSP life coach en healer en kan speciaal hoogsensitieve mensen en stressgevoelige mensen helpen in hun kracht te komen. Vanzelfsprekend zijn ook niet-HSPs van harte welkom.

Ik bied je een zorgvuldig samengesteld en volledig begeleid programma met meditaties,  healing, creatieve oefeningen, ademhalingstechnieken,  natuur, lichaamsbeweging en stiltetijd voor jezelf van 2 dagen. Je leert hoe je door de afwisseling tussen de diverse activiteiten je leven als HSP prettiger in te richten. Ook niet-HSPs hebben veel baat bij het programma, eigenlijk is het geschikt voor iedereen met stressklachten.

Je verkrijgt inzicht in de werking van je geest en lichaam op het gebied van HS en stress. Je vindt rust en weet je hoe je die rust kan bewaren.  Je mag voor je komst aangeven met welke vragen je zit, dan gaan we daar in de retraite op in. Denk aan bijvoorbeeld werk- en relatieproblemen. Je leert hoe je je eigen coach en healer kan worden, hoe je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven opneemt, inclusief verantwoordelijkheid voor je eigen hoogsensitiviteit. 

Het gaat hier dus niet om stilteretraites. Deze retraites zijn vooral bedoeld om te werken aan de groei van je bewustzijn en een veranderingsproces. Je gaat onderzoeken hoe je meer geluk, liefde en plezier kan gaan ervaren, voor jezelf en samen met anderen en  alles wat leeft.  Vaak zijn we ons niet bewust hoe bepaalde negatieve overtuigingen en gewoonten ons geluk in de weg staan. Je kunt je overtuigingen en gedragspatronen aanpassen, zodat je gelukkiger kan leven. Je levenshouding kan veranderen. De healings helpen daarbij om oude pijn los te laten en je inzichten in jezelf te vergroten. Wil je tot rust komen, dingen voor jezelf op een rijtje zetten, dan is een individuele retraite de ideale manier. Je krijgt alle tools aangereikt om je leven weer op orde te krijgen.

Je kunt samen met mij een programma samenstellen dat aan jouw behoeften voldoet, maar ook kiezen uit de vaste programma's. Wil je weten hoe eerdere deelnemers de retraites hebben ervaren, kijk dan eens bij Ervaringen en Recencies Retraites Renée Merkestijn. Hier vind je nu nog ervaringen over retraites in de boerderij in Eext, dus een andere locatie, maar inhoudelijk is het hetzelfde.

Hoe het in zijn werk gaat.

Je boekt in de nabije omgeving van Rolde (in een straal van 10 kilometer) een huisje of B&B, bijvoorbeeld op het Hof van Saksen. De kosten voor het huisje zijn voor je eigen rekening. Renée komt twee dagen achter elkaar naar je toe om je te begeleiden via healing en coaching. De dagen duren van 09.00-17.00 uur, met een lunchpauze van een uur. Inhoud onder meer elke dag een healing, geleide meditaties, gesprekken over waar jij tegenaan loopt, wandelcoaching, creatieve oefeningen, je plan de campagne maken voor de komende maanden. De avonden heb je voor jezelf. Voor 2 dagen betaal je als particulier voor mijn twee dagen begeleiding€ 500,00, bedrijfsmatig geldt een opslag van 40%.

Het gaat hier dus niet om stilteretraites. Deze retraites zijn vooral bedoeld om te werken aan de groei van je bewustzijn en een veranderingsproces. Je gaat onderzoeken hoe je meer geluk, liefde en plezier kan gaan ervaren, voor jezelf en samen met anderen en  alles wat leeft. 

Vaak zijn we ons niet bewust hoe bepaalde negatieve overtuigingen en gewoonten ons geluk in de weg staan. Je kunt je overtuigingen en gedragspatronen aanpassen, zodat je gelukkiger kan leven. Je levenshouding kan veranderen. De healings helpen daarbij om oude pijn los te laten en je inzichten in jezelf te vergroten.

Wil je tot rust komen, dingen voor jezelf op een rijtje zetten, dan is een individuele retraite de ideale manier. Je krijgt alle tools aangereikt om je leven weer op orde te krijgen.

Je kunt samen met mij een programma samenstellen dat aan jouw behoeften voldoet, maar ook kiezen uit. Wil je weten hoe eerdere deelnemers de retraites hebben ervaren, kijk dan eens bij Ervaringen en Recencies Retraites Renée Merkestijn. Hier vind je nog ervaringen over retraites in de boerderij in Eext, dus een andere locatie, maar inhoudelijk is het hetzelfde.