Aura en chakra healing voor HSP

Bij aura- en chakrahealing werk je met energie en energievelden om genezing tot stand te brengen. Je harmoniseert de energie, de aura en de chakra's, waardoor deze beter gaat stromen. Je komt in geestelijk en fysiek meer in balans, blokkades worden opgeruimd.   Je kunt voor een healing naar de praktijk in Eext Drenthekomen, nabij Assen, Emmen en Groningen.

Ik ben gespecialiseerd op klachten van hoogsensitieve mensen (HSP). Lees bij healing wat de positieve effecten op je lichaam en geest zijn, in het bijzonder als je hooggevoelig bent. Healing ondersteunt bij bewustwording en veranderingsprocessen, helpt om oude pijn en oude patronen los te laten en ruimte te maken voor een nieuwe, meer liefdevolle levenshouding in de relatie met jezelf en anderen.

Je kunt kiezen voor een healing in de praktijk in Eext, maar ook voor een healing op afstand. In dat laatste geval spreken we samen een datum en tijd af waarop de healing plaatsvindt en kun je die gewoon thuis ervaren. Je kunt onder de recensies en ervaringen vinden wat een healing en afstandshealingmet mensen doet.

Aura en chakra uitleg

Je levensenergie breidt zich ver buiten je fysieke lichaam uit. Dit energieveld noemen ze de aura (zie foto als voorbeeld). Via dit energieveld wissel je voortdurend informatie uit met de omgeving. Ervaringen worden tijdelijk of langdurig 'opgeslagen' en dit beïnvloedt de manier waarop je in het leven staat en jouw lichamelijk en geestelijk welzijn.  Vaak ontstaan door herhaling van bepaalde gedachten en emoties vaste patronen in je energieveld en daarmee in je leven, zowel deblokkades als positieve houdingen.

In de aura bevinden zich een aantal energiecentra, de chakra's. Zij creëren het auraveld. Elk chakra is verbonden met specifieke lichaams- en levensgebieden. Je hartchakra heeft bijvoorbeeld fysiek te maken met hart, longen, armen en handen en werkt in op het levensgebied liefde en relaties. 

Aurafoto Renée Merkestijn 2013

Healing behandeling

Met aura- en chakrahealing worden energetische blokkades weggehaald. Je energieniveau gaat weer omhoog, je hoofd en emoties en lijf komen tot rust en je kan je ingesleten patronen gaan loslaten.  De energiestroom wordt hersteld. Je merkt dit herstel op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau, je leeft bewuster. De behandeling werkt door van celniveau, DNA niveau,  op zielsniveau en op je spirituele verbinding. Ik vertel je wat ik waarneem in jouw energie (reading) en geef oefeningen en adviezen om de ingezette verandering en bewustwording te bestendigen en versterken.

Tijdens de healing, waarbij je (gekleed) op de behandeltafel ligt, wordt het energetisch evenwicht hersteld via aanraking van lichaam en energieveld. Zo wordt het energieveld gezuiverd en opnieuw opgeladen of gebalanceerd. Zeker bij chronische klachten zijn meerdere sessies nodig voor een blijvend resultaat.

Ik werk desgewenst buiten in de prachtige cottagetuin, wat de behandeling energetisch ondersteunt en een extra bijzondere ervaring maakt. Mijn specialisaties zijn HSP / Hooggevoeligheid en anti-stress.

Erkenning

Ik ben een erkend en gediplomeerd healer, aangesloten bij de beroepsverenigingen BHET en RBCZ/TCZ. Behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend verzekerd bent.