Reading door Renée Merkestijn

Reading is het verkrijgen van informatie uit energie- en bewustzijnsvelden, die via de fysieke normale zintuigen niet altijd voor iedereen waarneembaar zijn. Het is wat subtieler omdat je met energie werkt. Het is ook mogelijk met symbolen voor die energie te werken, bijvoorbeeld via de Lenormand kaarten. Ik heb een aparte website voor kaartlezen, orakels en heldervoeldendheid.

Vormen van reading die ik toepas:

  • Aurareading . Door bij een healing de energie 'af te tasten' krijg ik informatie over iemands functioneren. Meer informatie hierover vind je terug op deze website.
  • Lenormand kaarten. Ik gebruik deze mooie kaarten om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, het proces van bewustwording. Welke energie speelt een rol in bepaalde levenskwesties? Waar zit hun kracht en zwakte? Wat werkt mee en tegen? Ik heb een boek over Lenormand geschreven (via mij en boekhandel verkrijgbaar). Ook heb ik een schriftelijke cursus ontwikkeld, via Nederland en België te volgen. Je kunt tevens online kaartleggingen doen.
  • Siberisch stenenorakel. Dit orakelbord is ontworpen door de Sjamanen en geeft inzicht in hoe mensen in het leven staan, in welke fase ze zich bevinden, hoe ze zich ontwikkelen. Het ondersteunt je bij levensvragen en bij je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.
  • Heldervoelende waarnemingen. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Bij mijn waarnemingen maak ik gebruik van vragenbriefjes, foto's en voorwerpen, die ik in een gesloten envelop dus blind ontvang en 'puurenergetisch lees'. Zo kan ik de energie oppikken die met de vraag, persoon of situatie samenhangt.