Tarieven en algemene voorwaarden Praktijk Renée Merkestijn

Praktijk openingstijden

De praktijk is voor losse afspraken geopend op alle werkdagen van 09.30-16.30 uur. De cursusdata en -tijden vind je terug in de agenda. Coachingstrajecten en retraites, datum en tijd in overleg.

Tarieven 

  • Uurtarief 2018 € 64,00. Houd er rekening mee dat de eerste afspraak wegens de intake soms 1,5 uur duurt en € 90,00 kost.
  • Prijzen cursussen en retraites, zie de betreffende pagina's.
  • HSP Pakketten zijn goedkoper dan losse afspraken, als je van plan was vaker te komen. 
  • Als je van ver komt, kan ik je bij behandelingen en retraites tegen het geldende uurtarief ophalen vanaf OV knooppunt Gieten, of van Station Assen.

Afspraak maken

Je kunt me bellen of mailen voor een afspraak, of het contactformulier invullen.  

Betaling en annulering

Betaling van de behandelingen in de praktijk contant of vooraf overmaken.  Bij telefonische consulten, afstandsbehandelingen en coachingstrajecten dient het bedrag vooraf te worden overgemaakt op rekeningnummer NL 18 ASNB 0942 4442 05 (het BIC nummer is ASNB NL 21).  Bij annuleren binnen 24 uur wordt het volledige tarief berekend. In geval van HSP pakketten vervalt de sessie, als je binnen 24 uur opzegt. Bij ziekte kan je in plaats van betaling ook kiezen voor een afstandsbehandeling op de reeds afgesproken tijd.

Betaling workshops, cursussen en retraites 50% uiterlijk drie weken van te voren, 50% bij aankomst (contant of vooraf overmaken).  Je inschrijving is pas definitief bij ontvangst van de  aanbetaling (NL 18 ASNB 0942 4442 05 ). De inschrijvingsvolgorde vindt plaats op datum van de aanbetaling.

Annuleren workshops, cursussen en retraites: Bij afzegging tot twee weken van te voren wordt 10% van de totaalsom berekend, bij twee weken 25% en bij één week 50% en binnen 24 uur het volledige bedrag. Als je een HSP pakket hebt, vervalt de cursus als je binnen 24 uur afzegt, als jouw plek was gereserveerd. Bij retraites wordt de gereserveerde tijd naar rato van de annuleringspercentages ingekort. 

Mocht een workshop of cursus of retraite door onverhoopt van onze kant worden geannuleerd, dan wordt een nieuwe datum afgesproken of wordt de aanbetaling teruggestort.

Beroepsvereniging en privacy

Renée Merkestijn is aangesloten bij de VVET (Verbond van Energetisch Therapeuten) onder zorgverlenerscode B156 en de RBCZ/TBNG onder code 106052R. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanwezig.  Ik werk als energetisch therapeute conform de aanwijzingen van de VVET en voldoe aan de privacyregels. Ik verwijs hiervoor naar bijgevoegde behandelingsovereenkomst.  Daarnaast ben ik als docente geregistreerd bij CRBKO.

Financiële tegemoetkomingen en zorgverzekeraars

Healing wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd voor alternatieve zorg, vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Als financiële tegemoetkoming bied ik voordelige HSP pakketten.  Het is vaak mogelijk via de PGB of via je werkgever een vergoeding voorpersoonlijke begeleiding of een coachingstraject te krijgen. Ziektekosten zijn via de belastingen aftrekbaar en sommige cursussen als studiekosten.