Engelen advieslegging

 

Deze kaartlegging helpt je contact te maken met twee engelen die jou willen bijstaan op je levenspad. Ze zijn er altijd voor je.

Vraag hulp aan de engelen, vraag hen belemmeringen weg te halen en vraag hen vernieuwing te brengen in je leven. Klik dan twee kaarten aan en er worden twee engelenkaarten geopend. Klik daarna op "OK" en je krijgt een uitgebreide duiding en uitleg gecombineerd met aanroepingen waarmee jij in contact kunt blijven met de engelen.

De eerste engel vertelt je waar de belemmeringen liggen en helpt je die weg te halen. |
De tweede engel helpt je om iets nieuws in de wereld te zetten, vernieuwing te brengen in je leven,

De teksten voor de Engelen advieslegging zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur op het gebied van vele boeken op het gebied van spiritualiteit, hooggevoeligheid, kaartlezen, verhalen schrijven. 

Via de knop kom je op de website kaartleggingen.nl terecht. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact. Concentreer je na de betaling op je leven of op een specifieke vraag. Klik dan op twee kaarten  en kies vervolgens "OK". Vergeet niet de kaartlegging voor jezelfop te slaan.