Engelen levenslegging

 In deze kaartlegging worden engelenkaarten getrokken voor drie belangrijke levensgebieden:

* thuis en gezondheid,
* werk en financiën,
* relaties en vrienden.

De engelen verschijnen niet voor niets. Zij laten je weten dat ze klaarstaan om jou op deze gebieden te ondersteunen. De engelen helpen jou je richting te bepalen en laten je zien wat je het beste kunt doen. Je treft advies aan en een voorbeeld van aanroepingen waarmee je hen in je dagelijkse leven om hulp kunt vragen. Dat mag natuurlijk ook in je eigen woorden. Engelen zijn er altijd voor jou, je hoeft ze maar te vragen.

De teksten voor de Engelen Levenslegging zijn opgesteld door Renée Merkestijn, energetisch therapeute, intuïtief coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. Ze is auteur van vele boeken op het gebied van spiritualiteit, hooggevoeligheid, manifestatie en resonantie, kaartlezen en verhalen schrijven.

Via de knop kom je op de website kaartleggingen.nl terecht. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact. Concentreer je na de betaling op je leven of op een specifieke vraag. Klik dan op drie kaartenen kies vervolgens "OK". Vergeet niet de kaartlegging voor jezelf op te slaan.