Lenormand maandlegging

In deze Lenormand maandlegging lees je wat je kan verwachten de komende maand. Je bent beter voorbereid op de dingen die komen gaan en kunt optimaal gebruik maken van je mogelijkheden de komende 1 à 2 maanden. Haal het beste uit jezelf en de omstandigheden! Concentreer je op de maand van je kaartlegging, selecteer drie kaarten en druk dan 'OK'. 

De uitgebreide duiding van de Lenormandkaarten geldt specifiek voor jouw leven van de gekozen maand. Je trekt na betaling drie kaarten. De hoofdkaart beschrijft de belangrijkste gebeurtenissen, ontwikkelingen en aandachtspunten, ofwel de hoogte- en dieptepunten. De bijkaart beschrijft de invloeden die de hoofdkaart ondersteunen of belemmeren. De sfeerkaart beschrijft de sfeer waarin de gebeurtenissen van de hoofdkaart en de bijkaart plaatsvinden.

Lees alles rustig door en laat de teksten tot je doordringen om te zien wat de maand je brengt. Bekijk de kaartlegging regelmatig, zodat je de energie en adviezen zo goed mogelijk kan benutten. Zo weet je waar je kracht ligt en waar je extra op kan letten, om beter voorbereid, bewuster en gelukkiger te leven.

De uitleg is gebaseerd op de boeken 'Lenormandkaarten' en 'Lenormand Verdieping' van Renée Merkestijn, energetisch therapeute, coach, schrijfster, paragnoste en kaartlezeres. 

Via de knop kom je op de website kaartleggingen.nl terecht. De prijs voor deze unieke kaartlegging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met iDEAL, Sofort banking of Bancontact. Concentreer je na de betaling op de komende maand. Klik dan op drie kaarten en kies vervolgens "OK". Vergeet niet de kaartlegging voor jezelf op te slaan.