HSP kortingspakketten

Niemand is hetzelfde. Ik heb een aantal pakketten samengesteld als alternatief voor losse afspraken of cursussen.  Omdat je vooruit betaalt, betaal je in totaliteit minder.  Hieronder vind je informatie op basis waarvan jij je keuze kunt bepalen. Vanzelfsprekend kan ik ook een op jouw behoeften toegesneden pakket samenstellen.Al deze pakketten zijn een jaar geldig.

Zes voor de prijs van vijf.

Als je vijf afspraken van een uur vooraf betaalt, krijg je de zesde gratis. Alles in één prijs € 320. Je dient alles wel in één keer vooraf te betalen.

Omdat cursussen wegens corona even niet door kunnen, zijn de combinatiepakketten cursus/healing/coaching tijdelijk niet verkrijgbaar.

 

Wat is de beste keuze?

Wanneer losse sessies of een basispakket?

Heb je als HSP genoeg aan algemene informatie en ga je daar graag zelf mee aan de slag? Dan kunnen een paar healings of gesprekken, of een losse cursus  je net dat zetje in de rug te geven om veranderingen in je leven aan te brengen. Een pakket daarentegen is een goede keuze als  je langere tijd met jezelf aan de slag wilt en af en toe ‘op herhaling’ wilt komen, het fijn vindt regelmatig feedback te krijgen. Dit helpt je om jezelf te motiveren en een specifiek probleem aan te pakken.

Wat kan Renée bieden:

• HSP specialiste, jarenlange ervaring als lifecoach en healer

• HSP ervaringsdeskundige

• Brede en diepgaande kennis

• Praktisch, meelevend, integer

• Snel resultaat